Diensten & Producten

Qscope is gespecialiseerd in webdesign en webdevelopment. Kort gezegd komt dit neer op het maken van websites en applicaties op het internet. Van een simpele statische website tot een uitgebreide interactieve applicatie kunnen wij u van dienst zijn. Bij al onze producten houden we een aantal zaken nauwkeurig in de gaten, namelijk: gebruikersvriendelijkheid, toegankelijkheid, de correcte opbouw en de grafische weergave van uw website of webapplicatie. Deze factoren spelen een belangrijke rol voor het succes van uw product.

Webdesign

Onder webdesign rekenen wij het ontwerpen en realiseren van een nieuwe website of het herontwerpen van een reeds bestaande website. Hierbij komen verschillende zaken aan de orde. In de eerste plaats moet er uiteraard een grafisch ontwerp worden gemaakt voor de juiste uitstraling van de website. Vervolgens moet de gewenste extra functionaliteit in kaart worden gebracht, waarna de website wordt opgezet.

Content Management System

Wilt u de inhoud van uw website graag zelf beheren? Dan kunt u gebruik maken van ons Content Management System. Hiermee kunt u de inhoud van uw eigen website op een eenvoudige manier zonder technische kennis actueel houden. Binnenkort meer hierover.

Maatwerk

Wilt u graag een eigen applicatie voor bijvoorbeeld het vereenvoudigen van uw administratie? Of wilt u misschien uw artikelen graag via internet gaan verkopen? Voor dit soort maatwerk kunnen wij u ook van dienst zijn.

Bent u geïnteresseerd in de diensten of producten van Qscope? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.