Portfolio

Om een beeld te kunnen krijgen van wat Qscope voor u kan betekenen hebben we een portfolio samengesteld waarin een aantal publiek toegankelijke websites staan die ontwikkeld zijn door Qscope. Door hieronder op de link te klikken zult u naar de bijbehorende website gaan. Om het overzicht te bewaren hebben we hier maar een klein overzicht van al ons werk staan.

Dutch Delight

Dutch Delight

Dutch Delight is een platform voor opkomend Nederlands talent. De afgelopen jaren is Dutch Delight uitgegroeid tot het multimediale platform voor jonge en serieuze artiesten en bands. Deze webapplicatie is in samenwerking met Mediaxperience opgezet en wordt nu verder ontwikkeld door Mediaxperience.
http://www.dutchdelight.nu/
2PlugIt

2PlugIt

2PlugIt is een platform voor getalenteerde jongeren van middelbare scholen in Rotterdam. Ook deze webapplicatie is in samenwerking met Mediaxperience gebouwd. Net als Dutch Delight is dit een typisch voorbeeld van een interactieve webapplicatie.
http://www.2plugit.nl/
Psychologenpraktijk Buitenpost

Psychologenpraktijk Buitenpost

Deze website is ontwikkeld voor de psycholgenpraktijk in Buitenpost. Deze website maakt gebruik van een Content Management System (CMS), waardoor ze zelf op elk moment de inhoud van de website naar de hand kunnen zetten.
http://www.psychologenpraktijk-buitenpost.nl/
Muziekvereniging De Vlecke

Muziekvereniging De Vlecke

De Vlecke is een fanfare in Gorredijk. Deze website is in het geheel ontwikkeld door Qscope en wordt inmiddels door middel van een Content Management System (CMS) beheerd door een lid van De Vlecke zelf.
http://www.devlecke.nl/
OverhoorJeSuf

OverhoorJeSuf

OverhoorJeSuf is een website bestemd voor scholieren en mensen die graag een taal willen gaan leren. Op OverhoorJeSuf kun je je gratis aanmelden, woordenlijsten aanmaken en je vervolgens laten overhoren en zo proberen die ene taal onder de knie te krijgen. OverhoorJeSuf is een typisch voorbeeld van een interactieve webapplicatie.
http://www.overhoorjesuf.nl/
OneDate

OneDate

OneDate is een website waarop mensen met elkaar in contact kunnen komen. Deze website is geoptimaliseerd voor grote bezoekersaantallen, zodat het systeem onder alle omstandigheden goed en snel laadt.
http://www.onedate.nl/
WepZone

WepZone

WepZone is een website over het maken van websites. Deze website biedt veel lessen over onder andere HTML, XHTML, CSS, PHP en SQL. Deze website heeft meegedaan voor de webstrijd ThinkQuest waar het de speciale prijs Webtool heeft ontvangen.
http://01118.06sc.thinkquest.nl/

Uit bovenstaande voorbeelden blijkt dat Qscope van de meest eenvoudige website tot de meest ingewikkelde webapplicatie voor u van betekenis kan zijn!